Bibeln & jag

Vad är det? ”Bibeln & jag” är ett samtal om bibeln. Bibeln är viktig, Gud talar till oss genom den. I samtal med andra blir det lättare att ta till sig vad Gud säger.

Varför ska jag vara med på detta? Vi tror detta kommer att ge dig inspiration och nycklar till hur du kan läsa bibeln och hur den kan bli till hjälp för dig i ditt vardagsliv.

Vad ska vi göra? Vi kommer att gå igenom ett kapitel ur Kolosserbrevet varje gång. Så här ser upplägget ut: 1. Vi läser kapitlet tillsammans. 2. En person ger bakgrund till kapitlet. 3. I mindre grupper med en samtalsledare går vi igenom ett antal frågor.

Hur går det till? Via Zoom, länk här: https://us02web.zoom.us/j/89259521072. Ingen anmälan behövs utan klicka bara på länken några minuter innan 19.00 på onsdagarna så kommer du till mötet. Om du behöver hjälp med Zoom kan du maila Lukas Gniste på mailadress nedan så får du en instruktion.

När är det? Fyra onsdagar, kl 19-20 med start 27/1 och slut 17/2. Kl 18.50 startar mötet så då kan du klicka in och mingla lite innan vi börjar kl 19.00.

Hör av dig till lukas@pingstkholm.se vid frågor.