Välkommen till Pingstkyrkan

Varmt välkommen till Pingstkyrkan!

I tider där hela samhället påverkas av coronavirusets framfart ställer vi om vår verksamhet. Vi firar gudstjänst varje söndag kl 16.00 via livesändning i en sluten grupp på Facebook som heter “Pingstkyrkan Katrineholm – Livesändningar”. Ansök om medlemskap i den gruppen om du vill se våra gudstjänster. Du kan också lyssna på gudstjänsten direkt på närradion 92,0 MHz. Observera att vi alltså inte har gudstjänst på plats i Pingstkyrkan för en obestämd tid framöver.

Vi följer utvecklingen och anpassar vår verksamhet, Information om detta finns i vårt månadsbrev som vi uppdaterar flera gånger i veckan och som du hittar här på hemsidan under fliken “månadsbrev”.

Vi vill vara en kyrka som berör livet i vardagen. En kyrka där vi hämtar kraft för att möta livets utmaningar. En kyrka där vi får ta emot hopp när livet känns tufft. Vi vill vara en kyrka som sträcker sig ut till vår omgivning. En kyrka som hjälper de behövande. En kyrka där alla uppmuntras att vara med och bidra. Det vill vi hålla fast vi även i coronatider.

Vi vill vara en kyrka där Jesus ger våra liv en ny mening. En kyrka där vi utmanas att följa Jesus i ord och handling. En kyrka där vi hämtar vägledning från bibelns undervisning.

Listen to sermon

Next service

Sunday 05 april
Predikan Lukas Gniste.
Communion. Happy Kids.

Most recent newsletter

October 2017