Välkommen till Celebrate Recovery

OBS! Nedan beskrivs en vanlig kväll med Celebrate Recovery. Nu under coronatider erbjuder vi istället Celebrate Recovery-samtal via ett verktyg för samtal på webben som heter Zoom. Du kan vara med på din dator, surfplatta eller mobiltelefon. Du kan behöva ladda hem ett program eller en app men följ denna länk https://us02web.zoom.us/j/340666735?pwd=VGpCVFZ0RUlMQW01VjdtaERqWTlTUT09 så leder zoom dig genom de steg du behöver ta.
Under den här tiden börjar kvällen kl 19.00.

Celebrate Recovery är ett program som hjälper oss att övervinna våra sår, ovanor och beroenden. I en trygg miljö visar programmet på hur kärleken från Jesus är kraften till upprättelse och helande oavsett vad vi brottas med.

Celebrate Recovery används nu av 29 000 kyrkor över hela världen och 3,5 miljoner människor har gått igenom programmet.

Vi möts varje torsdag 18.30-21.00 i Pingstkyrkans festvåning till öppet möte med undervisning och vittnesbörd följt av smågrupper. Varmt välkommen!

En vanlig kväll med Celebrate Recovery

18.30
Kvällen startar med ett enkelt fika.

19.00
Nästa del av kvällen är det STORSAMLING. Den startar med välkomstord och sång. Därefter är det vittnesbörd eller undervisning kring något av de tolv stegen. Storsamlingen avslutas med Sinnesrobönen och en sång.

20.00
Nu går man till ÖPPNA DELNINGSGRUPPER. Män och kvinnor är i olika grupper. Det finns riktlinjer som gör att gruppen blir en trygg plats där man får dela erfarenheter och stötta varandra. Om man vill kan man bara lyssna utan att själv dela något. Det görs inte några försök att ge råd eller ”fixa” andra i gruppen. Man är bara där för att dela, lyssna och lära av varandra.

21.00
Kvällen avslutas men det går bra att dröja kvar för att lära känna varandra ytterligare.

Har du frågor kontakta Monika Nordling (monika.nordling [at] telia.com) eller Roland Hummerdal (roland [at] hummerdal.se).

Mer information om Celebrate Recovery hittar du här: http://www.celebraterecovery.se