Välkommen till Celebrate Recovery

Välkommen!

Celebrate Recovery är ett program som hjälper oss att övervinna våra sår, ovanor och beroenden. I en trygg miljö visar programmet på hur kärleken från Jesus är kraften till upprättelse och helande oavsett vad vi brottas med.

Celebrate Recovery används nu av 29 000 kyrkor över hela världen och 3,5 miljoner människor har gått igenom programmet.

OBS! Nedan beskrivs en vanlig kväll med Celebrate Recovery. Nu under pandemitider erbjuder vi istället Celebrate Recovery-möten och delningsgrupper på distans över webben på detta sätt:

Celebrate Recovery Sverige och Katrineholm har öppen delningsgrupp tillsammans varje torsdag mellan klockan 20.00 och 21.00 – tills vidare. Alla – både män och kvinnor – loggar in på samma möte. Efter läsning av stegen och riktlinjerna etc delar vi sedan upp oss i minst två grupper, en för män och en för kvinnor. Om vi blir många kan vi ha ytterligare grupper.

Vi kommer att öppna mötet redan 19.45 för dem som vill mingla, testa tekniken etc. Sedan kommer vi också att hålla öppet någon kvart efter mötet för dem som vill ha något eftersnack.

Det enda du behöver göra är att använda denna länk, som kommer att gälla tills vidare varje torsdag klockan 20.00: https://us02web.zoom.us/j/82598099574 Det behövs inget lösenord, det är inbäddat i länken. Om systemet – mot förmodan – skulle fråga är ”Meeting ID” detta: 825 9809 9574.

Du kan gå in på Celebrate Recovery Sveriges YouTube-kanal redan från klockan 18.00 på torsdagarna. Där finns då vanligtvis en ny video med någon undervisning. Om det någon torsdag skulle saknas något nytt finns det mängder av tidigare sändningar att titta på – bland annat en genomgång av alla 12 stegen.

Vid frågor om inloggning eller CR – ring Roine Johansson på 0155-347 38 eller 070-310 85 55

Vi ses på torsdag kväll!

Celebrate Recovery Katrineholm

 

En vanlig kväll med Celebrate Recovery

18.30
Kvällen startar med ett enkelt fika.

19.00
Nästa del av kvällen är det STORSAMLING. Den startar med välkomstord och sång. Därefter är det vittnesbörd eller undervisning kring något av de tolv stegen. Storsamlingen avslutas med Sinnesrobönen och en sång.

20.00
Nu går man till ÖPPNA DELNINGSGRUPPER. Män och kvinnor är i olika grupper. Det finns riktlinjer som gör att gruppen blir en trygg plats där man får dela erfarenheter och stötta varandra. Om man vill kan man bara lyssna utan att själv dela något. Det görs inte några försök att ge råd eller ”fixa” andra i gruppen. Man är bara där för att dela, lyssna och lära av varandra.

21.00
Kvällen avslutas men det går bra att dröja kvar för att lära känna varandra ytterligare.

Har du frågor kontakta Monika Nordling (monika.nordling [at] telia.com) eller Roland Hummerdal (roland [at] hummerdal.se).

Mer information om Celebrate Recovery hittar du här: http://www.celebraterecovery.se